PromoBox - kedves ajándékok az újszülöttnek Picur-hírek

PromoBox Baba Csomag

A 100% -ban magyar tulajdonú PromoBox Kft. Baba Csomagját, Magyarország szinte valamennyi kórházának szülészeti osztályán ingyenesen kapják meg az Édesanyák. Dobozaikat a legnagyobb odafigyeléssel állítják össze, hogy az Anyukák minden tekintetben hasznos és informatív tartalomban gazdagon kaphassák meg.

Reményeik szerint a kis ajándékcsomag valamennyi mintája segítséget nyújt majd az újdonságokkal és a még ismeretlen termékekkel tömött polcok világában, hogy Mindenki számára a lehető legjobb döntés szülessen a választás során. A Baba Csomag egyik legfontosabb tartalma az „Édes Kisbabám” című Babagondozási kiskönyv, melyet neves szakemberek, szervezetek közreműködésével állítottak össze, így nyújtva segítséget a megváltozott élethelyzet során felmerűlő kérdésekben.

Ajtódísz jelzi  az újszülötteket

A PromoBox Kft. közelmúltban rendezett Konferenciáján Soltész Miklós, szociális, családi és ifjúságért felelős államtitkár számolt be arról, hogy a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomhoz csatlakozva  minden Édesanya kézhez kap gyermeke születése után egy ajtódíszt, amelyet otthonuk bejáratára kifüggesztve jelezheti kisbabája érkezését.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) a Simon András grafikus által tervezett, szívbe foglalt újszülöttet ábrázoló, Isten hozott! feliratú ajtódíszekkel is minél több gyermek vállalására kívánják biztatni a fiatalokat, az édesanyákat. "A jelzés értékű kis tábla is tükrözi az anyaság szépségét" – tette hozzá.

Soltész Miklós hangsúlyozta, hogy az anyagi és a törvényi támogatások mellett "ugyanúgy fontos az érzelmi megerősítés, hogy a társadalom is melléálljon" a gyermekvállalásnak. Arra hívta fel a szülőket: aki részesülhet a gyermekáldás örömében, ossza meg a környezetével is ezt a boldogságot, gyermeke születésének örömét.

Fejérdy Zsófia, a PromoBox Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az újszülöttek megérkezése a közösségnek is öröm, ezért az ajtódísz motívumát viselő, fehér alapú zászlót is megrendelhetnek az önkormányzatok, kórházak, hogy a gyermekek születését minél szélesebb körben hirdessék, ne csak az elhalálozásokat. Az ajtódíszt pedig minden egyes Baba Csomag tartalmazza,  a visszajelzések alapján sokaknak okozva örömet.

Szerző: 
Szilfai Ági
Forrás: 
picurradio.com

                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu