hirdetés

Picur-óra Műsorok

Ezeken az oldalakon korábbi műsorainkról tájékozódhatsz!
A már elhangzott interjúkat, könyvajánlókat itt meghallgathatod. Ügyelj arra, hogy az archívum hallgatása közben kapcsold ki a Picur Rádiót a felugró ablakban!

118.adás
118.adás
A műsor időpontja: 2018, szeptember 22.
A műsor témája: Újrakezdés

"A gyerekeim kinőttek a Picur Rádióból, de vannak más gyerekek, akik örömmel hallgatják."

Anyák napja
117.adás
A műsor időpontja: 2018, május 6.
A műsor témája: Anyák-napja és ovisok

Köszöntjük az Anyukákat, és a Rákospalotai (XV.kerületi) ovisokkal beszélgetünk a csúfolódásról, és félelemről. Tartsatok velünk!

iskolatáska
144.adás
A műsor időpontja: 2016, szeptember 3.
A műsor témája: Megkezdődött az új tanév!

"De nehéz az iskolatáska, ilyen szép napos délelőtt..." Hogy könnyebb legyen elindulni az új tanévben, hallgassátok meg a vidám dalokat,és mondókákat az óvodáról, iskoláról. Tartsatok velünk!

Ha lemaradnátok a 122.adásnál megtaláljátok a teljes műsort.

Vakáció
143.adás
A műsor időpontja: 2016, augusztus 6.
A műsor témája: Vakáció

Itt a nyár, és Te mit csinálsz a nyári szünidőben strandolsz vagy elutazol a nagymamához? A könyvajánlónkban a gyerekek léghajóval utazzák körbe a Földet. Nyáron rengeteg gyümölcsöt is ehetünk. A Picur Órában a gyümölcsök is táncra perdülnek a Kiskalász Zenekar segítségével. Tartsatok velünk!

gyermeknap
142.adás
A műsor időpontja: 2016, május 28.
A műsor témája: Gyermeknap -élő kitelepülés

Várunk a Millenárison, a Vasúttörténeti Parkban és a Városligetben is május 28-29-én. Találkozzunk!

Happy Birthday
141.adás
A műsor időpontja: 2016, május 21.
A műsor témája: Születésnap

Te milyen hónapban születtél? Születésnapja mindenkinek csak egyszer van egy évben, de van születésnapja Anyának, Apának és a tesódnak is. Az ünnep elmaradhatatlan része az ajándék mellett a szülinapi torta! Egy jó hangulatú szlinapi zsúrba hívunk. 5 évesek lettünk!

Anyák-napja
140.adás
A műsor időpontja: 2016, április 30.
A műsor témája: Anyák -napja

Az Anyák-napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján. Ami biztos, hogy az arabvilágtól, a Távol-Keletig, Amerikától Európáig mindenhol megünneplik valamilyen formában az édesanyákat. Ünnepeljetek velünk Ti is!

tavaszköszöntő
139.adás
A műsor időpontja: 2016, március 5.
A műsor témája: Tavaszköszöntő

Már csiripelnek a madarak, ébredeznek a fák, virágok, ezért előkerestük Nektek a kedvenc tavaszköszöntő dalainkat és verseinket! A műsorban a mesefigurák is táncra perdülnek. Tartsatok velünk!

hóvirág
138.adás
A műsor időpontja: 2016, február 13.
A műsor témája: Tavaszváró

Tavaszváró dalokkal, a napot előcsalogató versekkel, és a Napvirág Zenekarral várunk Benneteket a Picur Órában ezen a héten. Kapcsold be, hogy kikapcsolódhass!

kosár
137.adás
A műsor időpontja: 2016, február 6.
A műsor témája: Vásárlás

Mitől lehet okos egy kosár? Látszólag ugyanolyan, mint a többi kosár, csakhogy ő odafigyel arra, hogy mi kerül bele és ettől lesz okos. Például, ha egy élelmiszer boltba viszik, akkor szereti, ha finom, de egészséges dolgokat raknak bele. Megtudhatjátok mitől lesz boldog még ez az okos kosár. Tartsatok velünk most hétvégén is!


                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu