hirdetés

Nyerj 4 napos pihenést a Picur viaDALlal! Főoldal

Műsor kategória: 
Egyéb

Keressük az Év legnépszerűbb gyerekdalát! A zenekarok és előadók március 20-ig pályázhattak 2015. áprilisa után megjelent dalaikkal. Biztos Ti is kíváncsiak vagytok rá, hogy hallottátok-e már ezeket a gyerekdalokat

Rátok március 21. és 31. között számítunk, hogy szavaztok a Nektek legjobban tetsző dal(ok)ra. A szavazók között a KidsOasis - minősített családbarát szálláshelyek által felajánlott 4 napos pihenést sorsolunk ki egy családbarát szállodában. 

Nyereményjátékunkban pedig belépőjegyeket nyerhettek a Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban rendezvényre, ahol április 17-én átadjuk a győztesnek járó díjat, és a nyertes koncertet is ad a helyszínen.

A szavazás az alábbi linken  március 21-től elérhető: http://picurradio.com/picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas-2017

nevezett dalok részletei elérhetőek  a közönségszavazás oldalán, a zenekarokról többet tudhattok meg a Csillagok Falán és a viaDAL Facebook oldalán is. 

Csatlakozz Te is a Picur viaDAL Facebook oldalához, hogy minél több friss információról értesülhess a versennyel kapcsolatban.

viaDAL-ra fel!!

A Picur Rádió meghosszabbította az aláírásgyűjtést a frekvencia kérelem támogatására , Kérjük, ha Te is úgy gondolod, írd alá még ma, és szólj barátaidnak is! 

Csatolt képek: 

                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu