hirdetés

Kovácsovics Fruzsina Csillagok fala

Kovácsovics Fruzsina
Tagok: 

Kovácsovics Fruzsina

Kovácsovics Eszter Fruzsina (Maglód, 1988. december 11. –) magyar énekesnő, dalszerző, a Csillag születik című tehetségkutató műsor döntőse.

Kovácsovics Fruzsina már gyerekkorában sok mindennel foglalkozott. Tagja volt a maglódi mazsorett csoportnak, egy országos mazsorett versenybe is benevezett, amit megnyert. Később gyerekeket tanított mazsorettezni, de az első mindig a zene volt, habár sosem járt énektanárhoz. Három bátyja van, a legidősebb, Dávid Pesten él és időnként Fruzsina fellépésein gitáron kíséri húgát.

Fruzsina az ELTE Tanító- és Óvóképző karának hallgatójaként végzett óvodapedagógus. A mindennapjait a gyerekek között éli, róluk tanult, velük játszott, így kezdte el érezni, hogy a gyerekeknek szeretne zenélni. A gyerekdalok szövegeit maga írja, mivel velük van, tudja mi foglalkoztatja őket. Albuma az ELFELEDETT MÉZESCSÓK, ami 2013-ban Fonogram díjat kapott, az Év Gyermekalbuma lett.

Szerinte az életben az egyik legfontosabb dolog, hogy tudjunk a mindennapokba egy kis csodát, varázslatot csempészni.

Jelenleg a fellépések mellett két foglalkozást tart és óvónéniként dolgozik. Ezenkívül már dolgozik a következő lemezen.


                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu