Picur viaDAL Archív - (2014) Főoldal

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Versenykiírás

A Boomerang csatorna és a Kiskegyed támogatásával

A verseny célja, a színvonalas gyerekzene népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben. A díjak átadására 2014. március 23-án, vasárnap a legjobb 16 dal bemutatkozása után kerül sor Budapesten, a Petőfi Rendezvényközpontban (megújult Petőfi Csarnokban).

A verseny során az alábbi díjak kerülnek kiosztásra:

 • Legjobb gyerekdal 2014
 • Legjobb gyerekdal énekes 2014
 • Legjobb gyerekdal zeneszerző 2014
 • Legjobb gyerekdal szövegíró 2014
 • Legnépszerűbb gyerekdal – Közönségdíj 2014

A fenti díjak elnyeréséért csak olyan dalok indulhatnak, amelyek 2010. január 1. után születtek, és közönségük elsősorban a gyerekek. A dal lehet saját szerzemény, megzenésített vers, újra hangszerelt gyerekdal. A versenyben azon dalok is nevezhetőek, melyek már adathordozón megjelentek.

Nevezésre jogosult

A versenyben minden magyarországi, illetve külhoni magyar nyelvű együttes, vagy magyar illetve külföldi állampolgárságú szóló előadó indulhat.

Nevezési díjak

A nevezési díj nevezett dalonként: 5.000 Ft + 27% Áfa (bruttó 6.350 Ft)

A nevezési díj fizetését banki átutalással vagy postai készpénz-átutalási megbízással lehet teljesíteni, amelyen a közlemény rovatban pontosan feltüntetendő a dal címe, pályázó együttes vagy személy neve.

A Picur viaDAL nevezési díj számlaszáma:

Kedvezményezett: PR-NET FIRST KFT.
UniCredit Bank 10918001-00000067-15690004
Swift kód: BACXHUHB
IBAN száma: HU40109180010000006715690004

Nevezés

Az érvényes nevezési anyagnak tartalmaznia kell:

 • Legalább egy magas műszaki színvonalú felvételt, melyet a viaDAL@picurradio.com e-mail címre kell MP3 formátumban elküldeni. Az elküldött file elnevezésében egyértelműen jelezni kell a dal címét és előadóját.
 • Nevezett alkotásonként kitöltött és aláírással hitelesített nevezési lapot, melyet egyrészt kérünk a dallal együtt a viaDAL@picurradio.com e-mail címre elküldeni, valamint egy eredeti példányban eljuttatni a PR-NET FIRST Kft. 1147 Budapest, Huszt u.26. postázási címre, a nevezési díj befizetési igazolásával együtt (csekkmásolat vagy banki igazolás). A nevezési lap letölthető innen!

A nevezési határidő: 2014. március 02.

A verseny menete

A nevezési határidő - 2014. március 02. - után a beérkezett dalokból szakmai zsűri választja ki a díjnyertes műveket.

A zsűri tagjai neves alkotók, újságíró és rádiós szakember, akiket hamarosan bemutatunk. A zsűri 2014. március 5-ig kiválasztja azt a 16 dalt, amelyek előadói bemutatkozhatnak a március 23-i rendezvényen a zsűri és a nagyközönség előtt a Petőfi Csarnokban. Az elismerések mellett a támogatóknak köszönhetően további értékes díjakat adunk át, melyek elősegítik a legjobb dalok és előadók ismertségének növelését.

A pályázók jelentkezésükkel vállalják, hogy amennyiben pályázott daluk bekerül a zsűri döntése alapján a legjobb 16 dal közé, akkor a 2014.március 23-án megrendezésre kerülő Picur viaDAL-on a nevezett alkotást élőben bemutatják a budapesti Petőfi Csarnok színpadán.

Közönségdíj:

A pályázaton indult dalok 2014. március 03. és március 16. között közönségszavazáson vesznek részt. A nevezett alkotásokra a Picur Rádió weboldalán szavazhatnak a rádió hallgatói, és az előadók rajongói. A szavazáshoz Facebook regisztráció szükséges, így szavazatát mindenki csak egyszer adhatja le, de akár több dalra is. A szavazás az alábbi linken lesz március 03-tól elérhető: http://picurradio.com/picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas/.

A pályázók vállalják, hogy a Picur viaDAL közönségszavazásának nyertese a március 23-i díjátadón ingyenes, fél órás koncertet ad.

Érvénytelen az a nevezés:

 • amelyet nem a megadott nevezési lapon küldenek be,
 • amelyet nem a nevezési felhívásban és a kitöltési útmutatóban megadott módon küldenek be,
 • amelyhez nem érkeztek meg a nevezési felhívásban feltüntetett kötelező erejű dokumentumok, nyilatkozatok és a nevezési díj befizetésének igazolása, illetve ezek pótlása a nevezési határidőn belül nem történik meg,
 • amely olyan nevezőtől származik, aki nem felel meg a nevezési felhívásban leírtaknak,
 • az egyes kategóriákra megadott (előírt) egyéb feltételeknek nem felel meg.

Az érvénytelen nevezés következménye, hogy az alkotás a versenyben nem vehet részt.

További információk:

A pályázati anyagokat az értékelésben, feldolgozásban, döntésben résztvevők kötelesek bizalmasan kezelni, arról harmadik félnek tájékoztatást nem adnak. A nevezett alkotások előadói, címük és a dal részlete a közönségszavazás ideje alatt a picurradio.com weboldalon nyilvánosságra kerül.

Budapest, 2014. február 5.

PR-NET FIRST KFT.
1147 Budapest, Huszt u. 26.
Telefon: 20/345-4532
www.picurradio.com
info@picurradio.com