hirdetés

Versenykiírás Közönségszavazás

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

2017

A verseny célja, a színvonalas gyerekzene népszerűsítése és elismertetése mind szélesebb körben.

Az idei verseny során az alábbi díj kerül kiosztásra:

  • Az Év legnépszerűbb gyerekdala – Közönségdíj 2017

A fenti díj elnyeréséért csak olyan dalok indulhatnak, amelyek 2015. április 6. után születtek, és közönségük elsősorban a gyerekek. A dal lehet saját szerzemény, megzenésített vers, újra hangszerelt gyerekdal. A versenyben azon dalok is nevezhetőek, melyek már adathordozón megjelentek.
 

Nevezésre jogosult

A versenyben minden magyarországi, illetve külhoni magyar nyelvű együttes, vagy magyar illetve külföldi állampolgárságú szóló előadó indulhat.
 

Nevezési díjak

A nevezési díj nevezett dalonként: 3.937 Ft+ 27% Áfa (bruttó 5,000 Ft)

A nevezési díj fizetését banki átutalással lehet teljesíteni, amelyen a közlemény rovatban pontosan feltüntetendő a dal címe, pályázó együttes vagy személy neve.
 

A Picur viaDAL nevezési díj számlaszáma:

Kedvezményezett: PR-NET FIRST KFT.
UniCredit Bank 10918001-00000067-15690004
Swift kód: BACXHUHB
IBAN száma: HU40109180010000006715690004
 

Nevezés

Az érvényes nevezési anyagnak tartalmaznia kell:

  • Legalább egy magas műszaki színvonalú felvételt, melyet a viaDAL@picurradio.com e-mail címre kell MP3 formátumban elküldeni. Az elküldött file elnevezésében egyértelműen jelezni kell a dal címét és előadóját.
  • Nevezett alkotásonként kitöltött és aláírással hitelesített nevezési lapot, és nevezési díj befizetésének igazolását, melyet kérünk a dallal együtt a viaDAL@picurradio.com e-mail címre elküldeni. A nevezési lap letölthető innen!
     

A nevezési határidő: 2017. március 20.
 

A verseny menete

A nevezési határidő - 2017. március 20. - után indul a közönségszavazás 2017. március 21-31. között. Az idei évben kizárólag a hallgatók döntenek a díjazottról, de a pályázat kiírója jogosult a nem megfelelő technikai színvonalú, tartalmilag kifogásolható dalok nevezésének elutasítására. A nevezett alkotásokra a Picur Rádió weboldalán szavazhatnak a rádió hallgatói, és az előadók rajongói. A szavazáshoz Facebook regisztráció szükséges, így szavazatát mindenki csak egyszer adhatja le, de akár több dalra is. A szavazás az alábbi linken lesz március 21-től elérhető: http://picurradio.com/picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas-2017

A pályázók vállalják, hogy a Picur viaDAL közönségszavazásának nyerteseként 1 alkalommal legalább 30 perces ingyenes koncertet adnak. (helyszín: Húsvéti Nyuszikeresés a Vasúttörténeti Parkban, 2017. április 17-én)
 

Érvénytelen az a nevezés:

  • amelyet nem a megadott nevezési lapon küldenek be,
  • amelyet nem a nevezési felhívásban és a kitöltési útmutatóban megadott módon küldenek be,
  • amelyhez nem érkeztek meg a nevezési felhívásban feltüntetett kötelező erejű dokumentumok, nyilatkozatok és a nevezési díj befizetésének igazolása, illetve ezek pótlása a nevezési határidőn belül nem történik meg,
  • amely olyan nevezőtől származik, aki nem felel meg a nevezési felhívásban leírtaknak.

Az érvénytelen nevezés következménye, hogy az alkotás a versenyben nem vehet részt.
 

További információk:

A pályázati anyagokat az értékelésben, feldolgozásban, döntésben résztvevők kötelesek bizalmasan kezelni, arról harmadik félnek tájékoztatást nem adnak. A nevezett alkotások előadói, címük és a dal részlete a közönségszavazás ideje alatt a picurradio.com weboldalon nyilvánosságra kerül.

Budapest, 2017. március 19.
 

PR-NET FIRST KFT.
1147 Budapest, Huszt u. 26.
Telefon: 20/968-9454
www.picurradio.com
viadal@picurradio.com