hirdetés

Megrendelési és vásárlási feltételek Főoldal

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)

Bármilyen kérdés esetén írj az info@picurradio.com e-mail címre.

Rendelés
A megrendelés feltétele a Megrendelő adatainak megadása. Az adatok tartalmáért a Megrendelő tartozik felelősséggel. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli.
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés elküldése” gomb megnyomása előtt van lehetőség. A rendelések feldolgozása 24 órán belül megtörténik. Minden rendelésről visszaigazoló e-mailt küldünk, mely tartalmazza a rendelésben szereplő termékek fajtáját, darabszámát és a megrendelt áru értékét a postaköltséggel kiegészítve. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítünk a szállítás várható napjáról.

Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyet a Picur-Shopban a termékek mellett találtok. Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a fizetési-szállítási mód kiválasztásánál megtalálható.

Fizetési feltételek
A Picur-Shopban lehetőség van banki átutalásra, és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének. A megrendelést banki átutalás esetén maximum a megrendelési nap zárása + 8 nap időtartamig tartjuk fent.

Szállítás
A küldemények kézbesítését a Magyar Posta végzi. A termék pontos szállítási idejéről a megrendelés feldolgozása után e-mailt küldünk.
Amennyiben a szerződésben vállalt kötelezettségét PR-NET FIRST KFT. azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, erről megrendelőt köteles tájékoztatni. A megrendelő a MEGRENDELÉSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheted a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

Tulajdonjogi kikötés
A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad. A téves, nem elfogadott rendelések során a terméket az „új” tulajdonos nevén készletbe vételezzük, és az újabb, sikeres értékesítést követően az új tulajdonosának kerül kifizetésre az ellenérték!

Megrendelés módosítása, törlése
A 2001. évi CVIII. törvény értelmében a megrendelés leadásakor a vásárló felé azonnal értesítést küld az eladó webáruház szoftvere a rendelés felvételének tényéről. Ez az értesítés nem minősül az eladó és a vásárló között létrejött szerződésnek! Csupán jelzi a vásárlónak, hogy rendelési igényét rendszerünk regisztrálta és továbbította az eladó illetékes munkatársa felé. Amennyiben a vásárlóhoz ez 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló ajánlattételi kötöttségei megszűnnek. Az eladó a rendelés teljesítésének megkezdéséig megadja a lehetőséget a vásárlónak rendelése visszavonására elektronikus úton. A rendelés teljesítésének megkezdésekor a vásárló e-mailben és/vagy telefonon értesítést kap a teljesítés várható időtartamáról, és a teljesítés megkezdésének tényéről, ezután már csak az info@picurradio.com e-mail címen, vagy telefonon (20/9689-454) keresztül van lehetőség rendelésének visszavonására.
A megrendelés utólagos módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor.