hirdetés

A Picur Rádió szerkesztői Főoldal

Szilfai Ágnes -a Picur Rádió "anyja"
tulajdonos, online marketing menedzser

[email protected]

Kontrolling vezetőként dolgoztam egy multinacionális vállalatnál gyermekeim megszületése előtt. Az online gyerekrádió indításának gondolata 2010. augusztusában egy utazás közben vetődött fel, amikor nem vittük magunkkal az oly sokat hallgatott gyerekCD-ket. A Picur Rádió végül 2011. március 11-én szólalt meg.

Szeretem a zenét - 8 évig tanultam zongorázni is- és hiszek a mese fontosságában, ezért szeretném minél több gyermekkel, szülővel megismertetni, megszeretettni. Együtt énekelni és táncolni nemcsak közös élmény, hanem igazi örömforrás is.
Azon szülőknek is, akiknek gondot okoz a gyerekdalok, mondókák felidézése, a megfelelő gyerekzenék sokszínűségének és változatosságának megteremtése, megoldást jelent a Picur Rádió.


Kaiser Anikó
PicuR menedzser

 
Számomra nincs izgalmasabb dolog, mint az anyaság. Mindig is voltak gyerekek a környezetemben, de a fiaim születése óta, állandóan gyerekzsivajtól hangos a ház - és ez jó, mert ahol gyerekek vannak, ott élet van! 
Felmerült bennem, hogy talán nem marketingkommunikációt kellett volna tanulnom, hanem gyerekekkel foglalkozni, de aztán, egy szép napon rátaláltam a Picur Rádióra. Úgy éreztem, itt a helyem. Lényeges, hogy mit, hogyan fogalmazunk meg és kommunikálunk, hisz gyerekeknek szólunk és ők rendkívül fogékonyak MINDENRE. 
Már én is a picurok közé tartozom és remélem, a munkánkkal, sokaknak okozunk örömet. Szeretem amit csinálok, sőt olyat csinálok, amit szeretek és ez fontos!
 
 

Novák Zsófi Alíz
műsorvezető - Picur Óra

Egyetemista korom óta újságíróként dolgozom, nagy örömmel csatlakoztam egy évvel ezelőtt a Picur Rádió csapatához. Külsős munkatársa vagyok a Budai Polgárnak, és a Rukkolának is.

Büszke vagyok óvodás fiamra, akit Daninak hívnak. Hat testvérem és sok barátom is van. Gyakran járok színházba, szeretem a színpad illatát, a jó rendezéseket! Sokat olvasok, verseket, meséket, izgalmas regényeket. Imádok utazni, a víz alatt úszni, kavicsokat gyűjteni, scampit (rákot), és fügét majszolni,ikertestvéremmel, nagynénémmel és anyukámmal betűtornyozni.Csellózom. Hébe-hóba festek és mintázok, sokszor fényképezek, főleg a családomat, de a felhőket, köveket, fákat is lencsevégre kapom.

Magyar Zsófia
műsorvezető - Könyvajánló

 

Saját felekirályságomban szeretem a napfényt és derűt.

Házi sárkányom és jó barátom Samu, a kutya.

Az aranyhalakat mindig visszadobom.

Gyűjtöm a varázsigéket.

Ha lenne három kívánságom, egyet neked adnék!

 

 

 

Pintér Ferenc (Frenky)
technikus

 

„ A technika ördöge, a minőség szerelmese!” – mondják rólam találóan. Az online rádiózás több mint 7 éve fontos része az életemnek. Saját rádióm az interneten elérhető Callisto Radio.


                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu