hirdetés

Pa-Dö-Dő Csillagok fala

A Shoutcast vote module may not be configured properly or the server is not responding.
Válasz: (-111: Unknown error)
Pa-Dö-Dő
Tagok: 

Lang Györgyi

Falusi Mariann

Először az Interpop Fesztiválon léptek fel együtt, ennek a könnyűzenei fesztiválnak köszönhetik népszerűségüket és első albumukat. 1990-ben jelenik meg második albumuk, melyről a Bye-Bye Szása című dal óriási sláger lett.

Tipikus jellemzőjük: nagyon rövid, színes hajviselet, bő, sportos ruházat, és szinte mindig bakancsot hordanak. Laza pólóikat a kezdeti években kitűzőkkel aggatták tele.

1999-ben szórakoztató sorozatot indítottak a TV2-n, A lányok angyalok címmel. A legutóbbi években szerdánként délelőtt 10 és 12 óra között saját műsorukat vezetik a Klubrádióban.

Két vidám személyiség, Lang Györgyi és Falusi Mariann alapította meg a duót 1988-ban. A két színésznő A rémségek kicsiny boltja című musicalban szerepelt együtt és összebarátkoztak. Nem fontos, hogy hány évesek. Állításuk szerint nekik nincs koruk. 1988-ban léptek fel együtt először az Interpop Fesztiválon. Ennek a fesztiválnak köszönhetik népszerűségüket és első albumukat (Pa-Dö-Dő I.). 1990-ben jelenik meg második albumuk, melyről a Bye-Bye Szása című dal óriási sláger lett. Háromszor léptek fel a cannes-i Midem fesztiválon. 1998-ban jelent meg kilencedik nagylemezük, amely a zenekar tízéves fennállása alkalmából készült