Eseménynaptár

 • 2015.04.05 Pályázat beadási határidő
 • 2015.04.06. Közönségszavazás kezdete
 • 2015.04.19. Közönségszavazás vége
 • 2015.04.20. Eredményhirdetés

Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye (2015) Közönségszavazás

A Picur viaDAL - a gyerekdalok versenye 2015-ben rendhagyó módon kerül meghirdetésre 

A Picur viaDAL célja, a gyerekeknek játszó zenekarok mind szélesebb körű megismertetése, és a gyerekdalok minőségének növelése.

Az idei verseny során az alábbi díj kerül kiosztásra:

 • Az Év legnépszerűbb gyerekdala – Közönségdíj 2015

A nevezési határidő - 2015. április 5. - után indul a közönségszavazás 2015. április 6-19. között.  Az idei évben kizárólag a hallgatók döntenek a díjazottról, de a pályázat kiírója jogosult a nem megfelelő technikai színvonalú, tartalmilag kifogásolható dalok nevezésének elutasítására. A nevezett alkotásokra a Picur Rádió weboldalán szavazhatnak a rádió hallgatói, és az előadók rajongói. A szavazáshoz Facebook regisztráció szükséges, így szavazatát mindenki csak egyszer adhatja le, de akár több dalra is. A szavazás az alábbi linken lesz április 06-tól elérhető: /picur-viadal-gyerekdalok-versenye/kozonsegszavazas-2015

Az ÉV legnépszerűbb gyerekdala díj mellé járó megjelenések: (bővítés alatt)

- a közönségdíjas dal elhangzása  a Picur Rádióban legalább napi 1 alkalommal 1 éven keresztül

- a Picur Rádió interjút készít a közönségdíjas dal előadóival 2015. május hónapban, mely elhangzik a Picur Órában 4 alkalommal

- PR cikk megjelenése a zenekarról 1 alkalommal a picurradio.com weboldalon

- a közönségdíjas zenekar koncertidőpontjainak megosztása a picurradio.com weboldalon 1 éven keresztül

- a győztes koncertet adhat a MILLENÁRIS Gyereknap Nagyszínpadá

- a győztes dalt a KEDD Animációs Stúdió rögzíti a zenekarral, és a KEDDkoncert sorozatában YouTube csatornáján ill. a kedd.net weboldalon közzéteszi

- a dal videója felkerül az egyszervolt.hu oldalra (a videó rendelkezésre bocsátása az előadó felelőssége)

A nevezett dalok részletei elérhetőek lesznek a közönségszavazás oldalán, a zenekarokról többet tudhattok meg a Csillagok Falán és a viaDAL Facebook oldalán is. A teljes  dalok videói pedig a Picur Moziban lesznek megnézhetőek április 6-tól. 

A közönségszavazás idején a szavazók garantált ajándéka amellett, hogy sok jó gyerekdalt meghallgathatnak a Picur Rádió saját meséje : Hogyan lett zöld Picurka fülhallgatója címmel letölthető pdf formátumban.

Csatlakozz Te is a Picur viaDAL Facebook oldalához, hogy minél több friss információról értesülhess a versennyel kapcsolatban.

Reméljük idén is sok-sok új gyerekdalt ismerhettek, és szerethettek meg a verseny folyamán. Azért, hogy együtt is tudjátok énekelni velünk a nevezett dalok szövegeit megtaláljátok majd a DAL-lakban.

viaDAL-ra fel!!

Jó szórakozást kívánunk!

Picurok

VERSENYKIÍRÁS

NEVEZÉSI LAP


          
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2015 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu