Gőzmozdony Parádé Picur-hírek

Gasztrórandevű

Szeptember 10-én, szombaton 100 tonnás vasparipák száguldanak a Vasúttörténeti Parkban! Utazás igazi felfűtött gőzmozdonyon, parádés mozdonybemutatók, több fogásos gasztronómiai finomságok az étkezőkocsikban!

 

Igazi nosztalgiázás a gőzmozdonyokkal!

A Gőzmozdonyok Parádéja keretében három felfűtött gőzmozdony „mutatkozik be” a fordítókorongon, majd játékos, izgalmas mozdonybemutatók és ügyességi versenyszámok kápráztatják el a nagyközönséget.  A bemutatót követően a látogatóknak lehetősége nyílik a gőzmozdonyon utazásra is este 18:00 óráig.

Az Étkezőkocsik Találkozóján magyarországi vasúti cégek konyhái versenyeznek egymással, és nyílnak meg a közönség részére, ahol a vendégek finom fogások közül választhatnak. A versenyző csapatok étlapja megtekinthető majd a Vasúttörténeti Park honlapján, és lehetőség lesz előzetes asztalfoglalásra is az étkezőkocsikban.

A rendezvény alatt 9:00-18:00 óráig a Vasúttörténeti Park interaktív programjai közül egész nap kipróbálható lesz a nagysikerű kerti vasút, a mozdonybemutató után pedig a hajtányozás és a sínautózás is igénybe vehető.

 

További információk: www.vasuttortenetipark.hu  és www.facebook.com/vasuttortenetipark.hu

Szerző: 
Ági
Forrás: 
picurradio.com

                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu