hirdetés

A Picur Rádió szerkesztői Főoldal

Szilfai Ágnes -a Picur Rádió "anyja"
tulajdonos, online marketing menedzser

agnes.szilfai@picurradio.com

Kontrolling vezetőként dolgoztam egy multinacionális vállalatnál gyermekeim megszületése előtt. Az online gyerekrádió indításának gondolata 2010. augusztusában egy utazás közben vetődött fel, amikor nem vittük magunkkal az oly sokat hallgatott gyerekCD-ket. A Picur Rádió végül 2011. március 11-én szólalt meg.

Szeretem a zenét - 8 évig tanultam zongorázni is- és hiszek a mese fontosságában, ezért szeretném minél több gyermekkel, szülővel megismertetni, megszeretettni. Együtt énekelni és táncolni nemcsak közös élmény, hanem igazi örömforrás is.
Azon szülőknek is, akiknek gondot okoz a gyerekdalok, mondókák felidézése, a megfelelő gyerekzenék sokszínűségének és változatosságának megteremtése, megoldást jelent a Picur Rádió.


Kaiser Anikó
PicuR menedzser

aniko.kaiser@picurradio.com
 
Számomra nincs izgalmasabb dolog, mint az anyaság. Mindig is voltak gyerekek a környezetemben, de a fiaim születése óta, állandóan gyerekzsivajtól hangos a ház - és ez jó, mert ahol gyerekek vannak, ott élet van! 
Felmerült bennem, hogy talán nem marketingkommunikációt kellett volna tanulnom, hanem gyerekekkel foglalkozni, de aztán, egy szép napon rátaláltam a Picur Rádióra. Úgy éreztem, itt a helyem. Lényeges, hogy mit, hogyan fogalmazunk meg és kommunikálunk, hisz gyerekeknek szólunk és ők rendkívül fogékonyak MINDENRE. 
Már én is a picurok közé tartozom és remélem, a munkánkkal, sokaknak okozunk örömet. Szeretem amit csinálok, sőt olyat csinálok, amit szeretek és ez fontos!
 
 

Novák Zsófi Alíz
műsorvezető - Picur Óra

Egyetemista korom óta újságíróként dolgozom, nagy örömmel csatlakoztam egy évvel ezelőtt a Picur Rádió csapatához. Külsős munkatársa vagyok a Budai Polgárnak, és a Rukkolának is.

Büszke vagyok óvodás fiamra, akit Daninak hívnak. Hat testvérem és sok barátom is van. Gyakran járok színházba, szeretem a színpad illatát, a jó rendezéseket! Sokat olvasok, verseket, meséket, izgalmas regényeket. Imádok utazni, a víz alatt úszni, kavicsokat gyűjteni, scampit (rákot), és fügét majszolni,ikertestvéremmel, nagynénémmel és anyukámmal betűtornyozni.Csellózom. Hébe-hóba festek és mintázok, sokszor fényképezek, főleg a családomat, de a felhőket, köveket, fákat is lencsevégre kapom.

Magyar Zsófia
műsorvezető - Könyvajánló

 

Saját felekirályságomban szeretem a napfényt és derűt.

Házi sárkányom és jó barátom Samu, a kutya.

Az aranyhalakat mindig visszadobom.

Gyűjtöm a varázsigéket.

Ha lenne három kívánságom, egyet neked adnék!

 

 

 

Pintér Ferenc (Frenky)
technikus

 

„ A technika ördöge, a minőség szerelmese!” – mondják rólam találóan. Az online rádiózás több mint 7 éve fontos része az életemnek. Saját rádióm az interneten elérhető Callisto Radio.


                    
Picur viaDAL - A gyerekdalok versenye 2017 Picur Rádió a Facebook-on egyszervolt.hu